Filiaalmanager, bedrijfsleider vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Planner/bedrijfsleider (MBO/HBO) - AB Groningen, Hoogezand
- Area Sales Manager
- Area Sales Manager / Internationaal Accountmanager (MBO/HBO)
- Men at Work zoekt een Storemanager te Groningen (MBO/HBO) - M
- Area Sales Manager (HBO/Universitair) - MF Heerenveen, Friesl
- Area Sales Manager (HBO/Universitair) - MF Heerenveen, Friesl
- Planner/bedrijfsleider (MBO/HBO) - AB Groningen, Hoogezand
- Planner/bedrijfsleider (MBO/HBO) - AB Groningen, Hoogezand


Alle functie categorie├źn:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Filiaalmanager, bedrijfsleider vacatures in Friesland (Alle regio's)

Filiaalmanager 2020-06-25
FR-SNEEK, Voor een tegelgroothandel in Groningen zijn wij op zoek naar een gedreven Filiaalmanager. Dit ga jij doen: Van leiding geven aan het filiaal (3/4 medewerkers) tot het uitvoeren van licht magazijnwerk, jouw takenpakket als Filiaalmanager is erg wisselend bij dit bedrijf. Naast voornoemde werkzaamheden geef je advies over -en verkoop je- tegels en tegelmaterialen, verzorg je de personeelsplanning, h Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2020-06-24
FR-SNEEK, Voor een tegelgroothandel in Groningen en Sneek zijn wij op zoek naar een gedreven Filiaalmanager. Dit ga jij doen: Van leiding geven aan het filiaal (3/4 medewerkers) tot het uitvoeren van licht magazijnwerk, jouw takenpakket als Filiaalmanager is erg wisselend bij dit bedrijf. Naast voornoemde werkzaamheden geef je advies over -en verkoop je- tegels en tegelmaterialen, verzorg je de personeelspl Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2020-05-09
FR-LEEUWARDEN, Locatie LEEUWARDEN Functieomschrijving Wil jij jouw passie voor stoffen inzetten om een ander te helpen met het juiste advies? Wij hebben de perfecte baan voor jou als Filiaalmanager bij een stoffenwinkel! Een fulltime baan, kans op een vast dienstverband en werken in een gezellig en enthousiast team? Lees snel verder! Hier ga jij aan de slag! Jij gaat aan de slag bij een gezellig en sfeervol bedr Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed filiaalmanager, assistent,bedrijfsleider , store, manager, filiaal en : commercieel