Filiaalmanager, bedrijfsleider vacaturesVacatures Limburg infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Limburg


De populairste vacatures in Limburg
- Teamleider / assistent bedrijfsleider in de foodsector ( ful
- Rayon Manager - Eindhoven (JH4770) (HBO/Universitair) - Perso
- Ondernemende Bedrijfsleider m/v , netwerker, manager, technis
- Startende rayonmanagers voor Zuid-Holland, Limburg en Utrecht
- Teamleider / assistent bedrijfsleider in de foodsector ( ful
- Teamleider Afdeling Inkomen (Interim) (HBO) - Start People Pr
- Store Manager Telecomwinkel met lef (MBO/HBO) - Randstad Recr
- Filiaalmanager (HBO) - Manpower Maastricht (431), Zuid-Limbur
- Area Sales Manager (MBO) - Unique Roermond, WEERT
- Area Sales Manager (HBO) - Start People Weert, Weert


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Filiaalmanager, bedrijfsleider vacatures in Limburg (Alle regio's)

Storemanager 2021-02-01
LI-Roermond, Voor een luxe winkel in het Designer Outlet Roermond zoek ik een ervaren storemanager voor de periode van april tot oktober 2021. wat bieden wij jou Designer Outlet Roermond 38 uur per week Afhankelijk van ervaring tussen €3000 en €4000 wie ben jij Wil jij storemanager zijn voor een tijdelijke periode in een goedlopende winkel in het Designer Outlet Roermond? Help jij het team dit spannende jaar d Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider Biologische Kruidenkwekerij m/v (fulltime) 2020-10-23
LI-Margraten, Bedrijfsleider Biologische Kruidenkwekerij m/v (fulltime) Heb jij leidinggevende capaciteiten en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die je wilt inzetten om ons - als eigenaars van een biologische kruidenkwekerij - te ondersteunen? En kun jij het overzicht goed bewaren en medewerkers motiveren? Stuur dan je CV naar info@puur-aroma.com en vertel waarom wij juist jou moeten hebben. Wie wij zijn Pu Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider Akkerbouwbedrijf 2020-08-10
LI-Well, Laarakker Groenteverwerking B.V. in Well (nabij Venray) is met ruim 80 vaste medewerkers een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor de groenteverwerkende industrie. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hoog in haar vaandel. Het bedrijf is o.a. ISO gecertificeerd en beschikt over een modern machinepark. Laarakker Groenteverwerking heeft tevens van oudsher een eigen akkerbouwbedrijf. Laa Naar volledige vacature.
Assistent storemanager 2020-07-14
LI-ROERMOND, VACATURE Assistent storemanager bij een winkel in Designer Outlet Roermond voor 32 tot 38 uur per week. Heb jij ervaring al assistent storemanager en wil je graag beginnen aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! WINKEL Je komt te werken in een winkel in Designer Outlet Roermond die bijna alles verkoopt voor in de keuken. Van potten en pannen tot koffiemachines en de allerl Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider 2020-06-26
LI-Maria-Hoop, Voor een hele bijzondere klant, zoeken wij een hele bijzondere bedrijfsleider. De klant is een handelaar in luxe dieren en is sterk groeiende. Vanwege bedrijfsexpansie zijn zij op zoek naar een bedrijfsleider. Iemand die strategisch kan meedenken, kansen ziet en de rest van het team meekrijgt. Hoe ziet het bedrijf eruit? Als bedrijfsleider ga jij werken in de wondere wereld van de duivenhandel. He Naar volledige vacature.
Assistent storemanager 2020-06-12
LI-ROERMOND, VACATURE Assistent storemanager bij een winkel in Designer Outlet Roermond voor 32 tot 38 uur per week. Heb jij ervaring al assistent storemanager en wil je graag beginnen aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! WINKEL Je komt te werken in een winkel in Designer Outlet Roermond die bijna alles verkoopt voor in de keuken. Van potten en pannen tot koffiemachines en de allerl Naar volledige vacature.
Storemanager 2020-06-08
LI-ROERMOND, VACATURE Storemanager fulltime bij een kledingwinkel in Designer Outlet Roermond. Je krijgt direct een contract van deze winkel. WINKEL Een kledingwinkel in Designer Outlet Roermond die goede service aanbiedt. JOB Jij kunt aan de slag als storemanager in Designer Outlet Roermond. Je vindt het leuk om je eigen winkel samen met het personeel te runnen. KANDIDAAT Jij bent de storemanager die leiding Naar volledige vacature.
Assistent storemanager 2020-06-05
LI-ROERMOND, VACATURE Fulltime assistent storemanager bij een winkel in Designer Outlet Roermond. Heb jij ervaring al assistent storemanager en wil je graag beginnen aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! WINKEL Je komt te werken in een winkel in Designer Outlet Roermond die bijna alles verkoopt voor in de keuken. Van potten en pannen tot koffiemachines en de allerleukste gadgets. Het Naar volledige vacature.
Procurement Manager - Own Brand Product Assortment 2020-03-18
LI-Venlo, Vacancy: Procurement Manager - Own Brand Product Assortment Looking to work in an international company with more than 35 different nationalities where collaboration and innovative ideas are key to drive future success? Seeking a role where you can add value and have the opportunity to develop and grow? Office Depot Europe has an exciting opportunity for a Procurement Manager - Own Brand Product A Naar volledige vacature.
Rayonmanager Cardiovasculair Zuid Nederland 2019-12-04
LI-Venlo, Op dit moment ben ik op zoek naar een commercieel talent voor de functie Rayonmanager Cardiovasculair. Ben jij creatief, innovatief en een doorzetter? Ga jij met je winnaarsmentaliteit above and beyond voor het resultaat? Wil jij meer weten over het zorgpad? Lees dan snel verder. Als rayonmanager ben jij verantwoordelijk voor het promoten van een innovatief product bij 1 ½ zorg. De doelgroep die j Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Limburg :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed filiaalmanager, assistent,bedrijfsleider , store, manager, filiaal en : commercieel