Filiaalmanager, bedrijfsleider vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
-


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Filiaalmanager, bedrijfsleider vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Technical International Area Sales Manager Europa 2021-02-22
NH-Schiphol-Rijk, Wat ga je doen? Als Technical International Area Sales Manager Europa wordt jij verantwoordelijk gesteld voor alle verkoopactiviteiten in de regio West Europa. Je zal complexe salestrajecten beheren waarbij solution selling key is, dit doe je 50%+ van je tijd op internationaal vlak. Jij bent het gezicht van de organisatie. Dit doe je door je klanten enerzijds zeer goed te adviseren op technisch vl Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2021-02-19
NH-Amsterdam, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Amsterdam! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Amsterdam - Lijnden: je komt te werken op een XL-filiaal en hierdoor is geen dag hetzelfde, samen met jouw team ga jij zo Naar volledige vacature.
Assistent Service Center Manager 2021-02-18
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Jouw nieuwe werkgever is de grootste en één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. De expertise van dit bedrijf is sterk verankert in de truck markt. Zij staan er om bekend om maatwerk te leveren en is met uitstek de betrouwbare bandenpartner voor organisaties met 1 tot meer dan 1000 voertuigen. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, Naar volledige vacature.
Assistant Store Manager 2021-02-16
NH-Amsterdam, Vind jij het leuk om klanten van advies te voorzien en heb je graag afwisselende werkzaamheden? Wil jij blijven werken aan je ontwikkeling en de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien? Lees dan snel verder! Kom werken bij het grootste opslagteam van Europa We zijn er trots op: Shurgard is met meer dan 25 jaar ervaring Europas grootste opslagaanbieder. Onze medewerkers helpen verschillende Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2021-02-16
NH-Amstelveen, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Amstelveen! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind jij het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Amstelveen: je ziet het als je eigen onderneming en daarbij is het voor jou geen probleem om zelf Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2021-02-16
NH-Hoorn, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Hoorn! Ben jij van nature een verbinder? Of zit ondernemen gewoon in je bloed? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Als filiaalmanager in Hoorn is geen dag hetzelfde! Je bent namelijk ook verantwoordelijk voor onze vestiging in Grootebroek, dus je stuurt in totaal 2 vestigingen aan Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2021-02-16
NH-Alkmaar, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Alkmaar! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Alkmaar: jij runt jouw eigen filiaal door middel van teamwork. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator Naar volledige vacature.
Filiaalmanager 2021-02-16
NH-Zaandam, Dit is de rol Boels pitstop Als filiaalmanager op de vestiging Zaandam ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw filiaal en het uiteindelijke resultaat. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de dagelijkse operatie en daar waar nodig ook bijspringt. Vanuit jouw leidinggevende visie kun jij ook boven de groep gaan staan en draag jij jouw steentje bij in het behalen va Naar volledige vacature.
Junior International Brand Manager 2021-02-12
NH-Amsterdam, As a Junior International Brand Manager you will be part of one of the global brand teams within the company (FMCG). You will work together with the Brand Manager, Senior Brand Manager and Marketing Manager on multiple brands to further build the brand equity and grow the business. Client Details My client is privately owned company that manufactures and distributes candy and chewing gum in over 1 Naar volledige vacature.
Floormanager vaccinaties 2021-02-10
NH-Amsterdam, Weet jij om te gaan met druk en ben je gewend om in hectiek het overzicht te bewaren? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Voor een vaccinatiestraat in Amsterdam zijn we opzoek naar een floormanager. wat bieden wij jou Een passend salaris, voor betekenisvol werk! Een mooie ervaring als toevoeging op jouw CV! 32 tot 36 uur, indien gewenst 40 uur Maatschappelijk werk tijdens de crisis wie ben Naar volledige vacature.
Floormanager Amsterdam 2021-02-05
NH-Amsterdam, Je geeft leiding aan een team van gemotiveerde collega’s. Samen met je team zorg je ervoor dat de klantreis elke dag een beetje beter wordt. Wat doe je als Floormanager bij Coolblue? Als Floormanager zorg jij voor een gemotiveerd team, met als doel zoveel mogelijk klanten blij maken, met het juiste product. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van je collega’s op de vloer, maar gaat ook kla Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider Café-Restaurant 2021-02-05
NH-Amsterdam, Iconisch restaurant met 240 zitplaatsen een terras met 140 stoelen op één van Amsterdams mooiste pleinen. Een groot gemotiveerd team, uitgebreide wijnkaart, ontbijt/lunch/diner, een kaart met focus op de groot mediterrane keuken. Kort samengevat Café-Restaurant De Plantage! Wij zoeken een ervaren nieuwe bedrijfsleider die zich kan vinden in onderstaand profiel: Je hebt een hands-on mentaliteit en Naar volledige vacature.
Floormanager 2021-02-04
NH-Amsterdam, Je geeft leiding aan een team en bent verantwoordelijk voor de gehele klantreis in de winkel, van aankomst tot vertrek. Ontwikkelmogelijkheden.Om elke dag een beetje beter te worden. Leiding geven.Coachen en beter maken van je eigen team. Eindverantwoordelijk.Voor de resultaten van jouw team. Doen Jouw medewerkers helpen ontwikkelen en proactief zoeken naar verbeteringen. Werken kan full time. Het Naar volledige vacature.
Assistent Service Center Manager 2021-02-04
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Jouw nieuwe werkgever is de grootste en één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. De expertise van dit bedrijf is sterk verankert in de truck markt. Zij staan er om bekend om maatwerk te leveren en is met uitstek de betrouwbare bandenpartner voor organisaties met 1 tot meer dan 1000 voertuigen. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, Naar volledige vacature.
Floormanager Keukenhof 2021-02-04
NH-Haarlem, Over enkele maanden is de lente weer aangebroken. Dat betekent maar één ding: Keukenhof 2021 in Lisse (op ± 20km van Haarlem) opent haar deuren! Wil jij in een dynamische omgeving het beste in je medewerkers naar boven halen? En wil je er samen een supergaaf Keukenhof seizoen van maken? Voor Albron zoeken wij floormanagers die in een korte periode zichzelf willen ontwikkelen. Iemand die samen met Naar volledige vacature.
Floormanager Keukenhof 2021-02-04
NH-Amsterdam, Over enkele maanden is de lente weer aangebroken. Dat betekent maar één ding: Keukenhof 2021 in Lisse (op ± 35km van Amsterdam) opent haar deuren! Wil jij in een dynamische omgeving het beste in je medewerkers naar boven halen? En wil je er samen een supergaaf Keukenhof seizoen van maken? Voor Albron zoeken wij floormanagers die in een korte periode zichzelf willen ontwikkelen. Iemand die samen me Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed filiaalmanager, assistent,bedrijfsleider , store, manager, filiaal en : commercieel