Filiaalmanager, bedrijfsleider vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
- Accountmanager Brandblusmiddelen en Noodverlichting (MBO/HBO)
- FIETSENMAKER/ BEDRIJFSLEIDER (LBO) - Euro Planit B.V., ZWOLLE
- Teamleider Volmachtenbedrijf (HBO) - Nedec BV, Heerde
- Filiaalmanager (HBO) - Timing Oldenzaal, OLDENZAAL
- Bedrijfsleider Restaurant (MBO/HBO) - All About People BV, Ei
- Gedreven Storemanager met passie voor mode (MBO/HAVO) - Boots
- Bedrijfsleider Restaurant (MBO/HBO) - All About People BV, Ei
- Accountmanager Lichte Bedrijfswagens (rayon Apeldoorn) (MBO/H
- Coördinatoren, TeamLeiders & AfdelingsHoofden GezondheidsZorg
- STOREMANAGER (MODE) ondernemend ? meewerkend ? aansturing 35


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Filiaalmanager, bedrijfsleider vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Assistent Filiaalmanager 2021-02-16
OV-Deventer, Dit is de rol Ben jij een empathisch ‘mensen-mens’? Ben jij iemand die leiding kan geven en structuur kan aanbrengen? En vind jij het daarnaast leuk om bij te springen op operationeel niveau? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor de vestiging in Deventer: je geeft leiding aan de medewerkers van d Naar volledige vacature.
Global Brand Manager 2021-01-21
OV-Raalte, For our client we are currently looking for a Global Brand Manager Client Details Our client is global leader in footwear and due to rapid global growth across B2C and B2B channels we are looking for a Global Brand Manager for this newly created role in the marketing team. Description As the Global Brand Manager you are responsible for execution of all marketing demand generation related activity Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider Betonpompbedrijf Nijwa 2020-08-20
OV-Hengelo, Betonpompbedrijf Nijwa te Hengelo, onderdeel van de AGAR Holding, is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel ten behoeve van allerlei toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw. Verder gaat hem om het produceren en aanbrengen van vloeispecie werkvloeren en isolerende schuimbeton. De betonpompen kennen een grote flexibiliteit en zijn daardoor bij elk project in Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider 2020-08-18
OV-KAMPEN, Bedrijfsleider gezocht voor een woningstoffeerder in Kampen., , Voor een van onze klanten, een expert in vloeren en raamdecoratie, zijn wij op zoek naar bedrijfsleider die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Sta jij stevig in je schoenen en weet je alles van bedrijfsvoering? Lees dan snel verder!, , Wat bieden wij jou?, , Een functie met veel verantwoordelijkheid;, Een functie voor 32 tot 4 Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider 2020-08-15
OV-KAMPEN, Bedrijfsleider gezocht voor een woningstoffeerder in Kampen. Voor een van onze klanten, een expert in vloeren en raamdecoratie, zijn wij op zoek naar bedrijfsleider die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Sta jij stevig in je schoenen en weet je alles van bedrijfsvoering? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou? Een functie met veel verantwoordelijkheid; Een functie voor 32 tot 40 uur per Naar volledige vacature.
Teamleider Bedrijfsvoering 2020-03-17
OV-Almelo, Teamleider Bedrijfsvoering Scholen en locatie: Pius X College / Canisius - Centrale directie, Almelo Ingangsdatum: 01-08-2020 Contracttype:Tijdelijk met uitzicht op vast Omvang: 0,8 fte - 1,0 fte Dienstverband: Parttime/Fulltime Salaris: Maximaal 5.546,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 12). Extras: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, prima pensioenregeling, tegemoetkoming Naar volledige vacature.
Teamleider verkoopafdeling 2020-01-24
OV-KAMPEN, Locatie KAMPEN Functieomschrijving Ben jij resultaatgericht, ondernemend, communicatief vaardig en heb je al ervaring in een leidinggevende functie? Dan zou jij zomaar de ideale kandidaat kunnen zijn voor de vacature van teamleider op de verkoopafdeling. In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de commerciële resultaten van jouw eigen team. Dit team bestaat uit Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed filiaalmanager, assistent,bedrijfsleider , store, manager, filiaal en : commercieel