Service en support  medewerker vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- Medewerker klantenservice (MBO) - Timing Amersfoort, SOESTERB
- Customer Service Medewerker M/V (MBO) - OU Personeelsdiensten
- Technische Service Medewerker (MBO) - Boedelbak bv, Hoofddorp
- Medewerker servicedesk (MBO) - TNT innight, Nieuwegein
- Bijbaan als Klantenservicemedewerker Finance (Utrecht) (MBO/H
- Medewerker klantenservice 24-40 uur in Utrecht (HBO) - Tempo
- Klantenservice medewerkers voor een internetbank gezocht! (bi
- Customer Service Professional / Medewerker Klantenservice, Am
- Customer Service Professional / Medewerker Klantenservice, Am
- Support Medewerker JDS (HBO) - Start People Utrecht Industrie


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Service en support medewerker vacatures in Utrecht (Alle regio's)

twee Klantenservice medewerkers contracten 2021-02-27
UT-Utrecht, Voor Jacobs Douwe Egberts in Utrecht zijn we op zoek naar twee fulltime klantenservice Medewerkers contracten. De baan is op uitzendbasis en de duur is in eerste instantie voor 6 maanden. Verlenging is bij goed functioneren zeker een optie wat bieden wij jou salaris 16,24 bruto + 4,6% ADV-toeslag veel ruimte om te leren op professioneel vlak 40 uur per week tijdens kantooruren je komt te werken in Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-27
UT-Veenendaal, Voor AS Watson in Renswoude en DPD in Veendendaal zoeken wij regelmatig medewerkers klantenservice. AS Watson is het moederbedrijf van ICI Paris, Kruidvat en Trekpleister. Je gaat hier aan de slag voor 24-40 uur per week op een leuke en informele afdeling! Als medewerker klantenservice ben jij het aanspreekpunt voor de klanten van de webshops en winkels van ICI Paris of Trekpleister en Kruidvat. D Naar volledige vacature.
Medewerker Service organisatie 2021-02-26
UT-Woerden, Medewerker Service organisatie (Woerden- 32 uur- MBO+/HBO) De organisatie Telegrootgebruik B.V. (TGG) is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Exclusief voor leden van BTG levert TGG diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af Naar volledige vacature.
Servicedesk medewerker 2021-02-26
UT-IJsselstein, Of iemand nou onderweg, op kantoor of thuis werkt, een goed ingerichte werkplek is wel zo prettig. Daarom biedt het bedrijf landelijke dekking voor werkplekbeheer en gebruikersondersteuning. Hun professionals van End User Management beantwoorden vragen, verzorgen installaties en verhelpen storingen. Zij zijn al meerdere malen verkozen tot de best presterende IT-dienstverleners op het gebied van EU Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice bij ICI Paris XL 2021-02-26
UT-Renswoude, Voor ICI Paris XL zoeken wij een gedreven klantenservice medewerker wie de klanten van dit prachtige merk in de watten gaat leggen. Jij gaat niet voor een 8+ klantbeleving, maar voor een 10! Jij bent vriendelijk, hebt een fijne stem, overtuigingskracht en passie voor beauty producten. Omdat dit een functie voor vervanging van een zwangerschapsverlof is zoeken wij bijvoorkeur een collega met al eni Naar volledige vacature.
Klantenservice medewerker ingrediënten 2021-02-26
UT-Utrecht, De afdeling Customer Experience, onderdeel van Sales binnen Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, zorgt ervoor dat alle acties en vragen die binnenkomen vanuit Sales en klanten intern worden verwerkt en houdt alle betrokkenen op de hoogte van de voortgang. wat bieden wij jou 16,24 bruto per uur + 4,6% ADV toeslag Veel aandacht voor persoonlijke groei werken bij een top werkgever, staat goed op Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-25
UT-Renswoude, Ben jij die energieke klantenservice medewerker die zich als een vis in het water voelt in de health & Beauty Branche? Haal jij plezier uit je werk door klanten een glimlach op hun gezicht te toveren? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Voor de klantenservice van A.S. Watson (moederbedrijf van ICI ParisXL, Kruidvat en Trekpleister) zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers voor op d Naar volledige vacature.
Medewerker Customer Service Nederlands en Frans 2021-02-25
UT-Utrecht, Krijg jij energie van het helpen van klanten en spreek je naast Nederlands en Engels ook goed Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het bedrijf, gelegen onder de rook van Amsterdam, houdt zich bezig met de verkoop van geïmporteerde artikelen. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de regio Mijdrecht. In een klein team zorg je dat de klant de best mogelijke service krijgt. Taken & Verantwoordelijk Naar volledige vacature.
Medewerker Central Services 2021-02-24
UT-Utrecht, Voor een groot logistiek bedrijf zijn we op zoek naar een Medewerker Central Services. Op deze afdeling heb je functie met veel verschillende werkzaamheden van verzendingen opvolgen, klachten behandelen, ondersteunen van de receptie tot administratie. Een dag is nooit hetzelfde! wat bieden wij jou € 2200 - € 2400 bruto per maand Informele sfeer en leuke collegas Tijdelijk voor 3 maanden Ruimte vo Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-23
UT-Utrecht, Kan jij ook niet wachten tot het BBQ-seizoen aanbreekt? Bij een internationale groothandel in BBQs zijn ze er klaar voor. En jij kan hen helpen om iedereen een geweldige zomer te laten beleven! In deze functie als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze (potentiële) klanten en leveranciers. Je staat elke dag klaar om hen te helpen en bent niet bang om problemen aan te p Naar volledige vacature.
klantenservice medewerker met een analytische blik 2021-02-22
UT-Utrecht, Voor Jacobs Douwe Egberts in Utrecht zijn we op zoek naar twee fulltime klantenservice Medewerkers contracten. De baan is op uitzendbasis en de duur is in eerste instantie voor 6 maanden. Verlenging is bij goed functioneren zeker een optie wat bieden wij jou salaris 16,24 bruto + 4,6% ADV-toeslag veel ruimte om te leren op professioneel vlak 40 uur per week tijdens kantooruren JDE staat goed op je Naar volledige vacature.
Klantenservice medewerker sales, Vattenfall 2021-02-22
UT-Utrecht, Een lekker salaris verdienen met bonussen, dagelijks contact met mensen en de kans om door te groeien. Klinkt niet verkeerd he? Ben jij een echte doorzetter en weet jij klanten te overtuigen? Lees snel verder! En kijk of klantenservice medewerker sales iets is voor jou! wat bieden wij jou € 11,66 bruto per uur Betaalde training Bonussen afhankelijk van jouw prestatie werktijden ma t/m vrij van 13: Naar volledige vacature.
Medewerker Trade Service 2021-02-22
UT-Utrecht, Je ben verantwoordelijk voor het afhandelen van dossiers. Dit allemaal in samenwerking met je collega’s. Een mooie, maar zeker uitdagende functie. In deze rol hebben wij iets moois te bieden: Wat bieden wij jou Een uurloon vanaf € 13 euro (excl. werkervaringen) 8% vakantiegeld en vakantiedagen naar rato Jezelf ontwikkelen d.m.v. trainingen en workshops Nieuwe uitdaging en boost voor je cv Mooie fu Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-20
UT-Maarssen, Als Customer Service medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bent in staat om op een correcte wijze opvolging te geven aan alle mogelijke problemen die ontstaan in de logistieke processen. Via mail, telefoon en de verschillende systemen houdt je de orderafhandeling in de gaten en rapporteer je voorkomende problemen in het proces. Daarnaast onderhoud je continu contact met Naar volledige vacature.
Medewerker data support inkoop 2021-02-19
UT-Renswoude, Functieomschrijving Wil je graag werken bij AS Watson in Renswoude als medewerker data support inkoop voor de Health & Beauty afdeling, dan snel verder. Voor de juiste kandidaat hebben we een vacature voor 32-40 uur voor minimaal een jaar met kans op verlenging. wat bieden wij jou 14,46 bruto per uur Functie voor min. 1 jaar met kans op verlenging 32-40 uur Hoofdkantoor Renswoude, thuiswerk m Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker chauffeur support 2021-02-19
UT-WOERDEN, Je werkt hier hard voor en daar wordt je ook voor beloond. Je krijgt een loon van € 11.61 (incl. toeslag) per uur. En na een half jaar al je eerste loonsverhoging. Lekker! Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding wat oploopt tot € 6,- per gewerkt dag. En wat wel echt te gek is, is dat dit bedrijf houdt van investeren. De kans op een contract, die is hier namelijk! Wat bieden wij jou €11,61 per Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed service, support, medewerker en : commercieel