Service en support  medewerker vacaturesVacatures Zuid Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zuid Holland


De populairste vacatures in Zuid Holland
- Bedrijfsmaatschappelijk werker - Beleidsontwikkeling en zorg.
- Servicedesk Medewerker (MBO) - Brunel IT, Zuid-Holland
- Klantenservice Medewerker Retentie/ Klantbehoud
- Servicedesk Medewerker
- Servicemedewerkers Nieuw Vennep en Amsterdam
- Aftersales Support Officer/Technisch Helpdeskmedewerker m/v (


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Service en support medewerker vacatures in Zuid Holland (Alle regio's)

Medewerker klantenservice 2021-02-27
ZH-Rijswijk ZH, Functieomschrijving Altijd al willen werken in een hightech branche? Ben jij die topper die iedere klant met een lach bedient? Je komt terecht in een super leuk team voor de lange termijn! Solliciteer nu op deze mooie vacature als Klantenservice medewerker in Rijswijk! Wat bieden wij jou €2250 Volgen van trainingen Werk voor langere tijd Gezellig team van 5 directe collegas! Wie ben jij Naast dat Naar volledige vacature.
Logistiek customer service medewerker 2021-02-27
ZH-Barendrecht, Jij komt als Logistiek customer service medewerker te werken in Barendrecht. Het is een grote organisatie waar je voor langere tijd aan de slag gaat. wat bieden wij jou Salaris tussen €2000 - €2200 bruto per maand Functie voor langere tijd Barendrecht 40 uur per week. Dit is niet bespreekbaar wie ben jij Je hebt al eerder gewerkt als Logistiek customer service medewerker of weet goed hoe de functi Naar volledige vacature.
Customer service medewerker logistiek 2021-02-27
ZH-Rhoon, Dit bedrijf is een belangrijke speler in de scheepvaart. Het bedrijf is gevestigd in Rhoon en in Rotterdam en bestaat al ruim 45 jaar. Ter uitbereiding van ons team, zijn we opzoek naar een enthousiaste medewerker customer service voor 37 uur. wat bieden wij jou Marktconform salaris Rotterdam en Rhoon Goede arbeidsvoorwaarden wie ben jij Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent Naar volledige vacature.
Senior Medewerker IT-Support bij de Haagse Hogeschool 2021-02-27
ZH-s-Gravenhage, Ben jij een service- en klantgerichte professional met ervaring op een IT-Supportdesk? Heb je ervaring met leidinggeven en het maken van managementrapportages? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij jou Een salaris van €2.598,89-€3.479,70 o.b.v. 40 uur Een eindejaarsuitkering van 8,3% Een opdracht voor 6 maanden met kans op verlenging Een internationale, dynamische werkomgeving Een opdracht Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-26
ZH-Leiden, Ben jij opzoek naar een leuke baan waarin klantcontact centraal staat? Vind jij het leuk anderen te helpen en los jij ieder probleem klantgericht en efficiënt op? Dan ben jij de nieuwe Customer Service Medewerker bij de Technische Unie in Leiden. Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor de op correcte wijze het afhandelen van de klachten, maar zie je ook zeker commerciële kanse Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice, Stedin 2021-02-26
ZH-Rotterdam, Je zoekt een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar je meer krijgt dan alleen een baan. Nadat je deze functie tot in de puntjes beheerst, wil je doorgroeien en ontwikkelen. Je eerste stap zet je op het klantcontact center. Wil je leren hoe het er op een professionele klantenservice aan toe gaat? Dan ben je bij Stedin in Rotterdam aan het goede adres! wat bieden wij jou startsalaris van € 13,14 of € Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-26
ZH-Dordrecht, Als callcenter medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de landelijke bestrijding van het Covid-19 virus. Je staat burgers die Coronavragen hebben vriendelijk te woord. Vragen die gesteld worden variëren van: mijn kind is ziek en kan hij naar de school/opvang, kan ik op vakantie naar een bepaald land tot aan vragen betreffende verzorgingshuizen en artsen die bellen met Corona vragen. wat b Naar volledige vacature.
Customer service medewerker 2021-02-26
ZH-Rotterdam, Wij zoeken een Customer Service Medewerker voor een internationaal bedrijf in Rotterdam . De functie is voor fulltime (40 uur per week) en er is een grote kans op verlenging na de eerste periode van ca. 6 maanden. In deze functie kom je te werken op de afdeling Business Operations binnen de divisie Electrification Products. Het team bestaat uit ca. 9 Customer service medewerkers. wat bieden wij jo Naar volledige vacature.
Senior Medewerker IT-Support bij de Haagse Hogeschool 2021-02-26
ZH-s-Gravenhage, Ben jij een service- en klantgerichte professional met ervaring op een IT-Supportdesk? Heb je ervaring met leidinggeven en het maken van managementrapportages? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij jou Een salaris van €2.598,89-€3.479,70 o.b.v. 40 uur Een eindejaarsuitkering van 8,3% Een opdracht voor 6 maanden met kans op verlenging Een internationale, dynamische werkomgeving Een opdracht Naar volledige vacature.
Medewerker Customer service en expeditie 2021-02-25
ZH-Dordrecht, Fungeren als aanspreekpunt voor de vaste klanten en chauffeurs en het adviseren ervan Verzorgen van ontvangst van nieuwe opdrachten en vertalen richting operators die het kunne oppakken Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van tankopslag voor vloeibare vloeistoffen. Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een customer service medewerker en expeditie. Om Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-25
ZH-s-Gravenhage, Voor een internationale klant die zich bezig houdt met het merkenrecht zoeken wij een gepassioneerde collega die zich gaat inzetten om iedere klant een geholpen gevoel te geven. Dit kan via de telefoon, mail of via de chat waarbij jouw doel ten alle tijden is om de klant zo goed mogelijk te helpen. Met jouw klantgerichte instelling is dat uiteraard geen probleem. Het gaat om een fulltime functie v Naar volledige vacature.
Customer Service Medewerker Export (tijdelijk) 2021-02-25
ZH-Rotterdam, Als Customer Service Medewerker Export (tijdelijk) ben jij verantwoordelijk voor logistieke administratie en contact voor de key accounts van onze opdrachtgever. Ben jij communicatief en heb jij ervaring in de logistiek? Solliciteer dan direct op deze dynamische tijdelijke opdracht. Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gevestigd in omgeving Rotterdam. Onze opdrachtgever is internationaal geo Naar volledige vacature.
Medewerker servicedesk 2021-02-24
ZH-Schiedam, Denk jij in oplossingen? Ben jij op zoek naar een afwisselende functie? Wat dacht je van een 13e maand? En mogelijkheden om te groeien? Klinkt goed? Dan is medewerker servicedesk bij Klimaatgarant iets voor jou! Wat bieden wij jou Marktconform salaris Doorgroeimogelijkheden 34 vakantie dagen Reiskostenvergoeding Dertiende maand en winstdelingsregeling Wie ben jij Jij bent communicatief sterk. Denk Naar volledige vacature.
Klantenservice Medewerker Tweetalig NL/DE 2021-02-23
ZH-Rotterdam, Klantenservice medewerker, callcenter medewerker, customer service medewerker. Hoe je het ook noemt, jij helpt onze Duitse klanten en bezorgt hen een glimlach. Ontwikkelmogelijkheden.Om elke dag een beetje beter te worden en door te groeien. Klantcontact.Klanten verwonderen in het Nederlands én Duits. Flexibel.Vanuit huis werken tussen 08:00-23:59 uur. Doen Verwonderen van onze Duitse klanten door Naar volledige vacature.
Medewerker klantenservice 2021-02-23
ZH-s-Gravenhage, Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als medewerker klantenservice? Ben proactief, kan je zelfstandig werken en zoek je graag dingen uit? Kom dan fulltime of parttime het zakelijke klantenservice team van PostNL versterken! wat bieden wij jou een mooi startsalaris van 12,71 euro per uur uitzicht op een vast dienstverband veel training on the job en doorgroeimogelijkheden gezellig team dat net Naar volledige vacature.
Medewerker Klantenservice, Nationale Nederlanden 2021-02-23
ZH-Rotterdam, Krijg jij energie van klantcontact? Zoek je een inhoudelijk afwisselende functie? Bij Nationale Nederlanden ben je op het juiste adres. Op de afdeling levensverzekeringen in Rotterdam zijn we op zoek naar vijf nieuwe medewerkers! wat bieden wij jou Een bruto uurloon van € 12,94; Contract voor 3 maanden met kans op verlenging; 100% thuiswerken. Normaliter Rotterdam; Je kunt kiezen uit 32-40 of 24-3 Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Zuid Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed service, support, medewerker en : commercieel