Verkoper, verkoopmedewerker, sales vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Gemotiveerde medewerkers Sales gezocht voor Sport & Healthclu
- Commerciele Verkoopmedewerker Meubelbranche
- Verkoper M/V


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Verkoper, verkoopmedewerker, sales vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Warehouse employee 2021-02-25
NH-Schiphol-Rijk, Are you someone who loves to work in the logistics and you are looking for a job as a warehouse employee. Then this job at Yusen logistics is the place for you as the warehouse employee who supplies europe of parts for Yamaha Motor. what we offer Salary of € 10.25 per hour travel allowance of a max. of € 9.50 per day working week from Mon to Fri from 9:00 till 18:00. Multiple growth opportunities Naar volledige vacature.
Verkoop Binnendienst Medewerker 2021-02-24
NH-Amsterdam, Ben je administratief goed onderlegd en wil je graag werken binnen een dynamische en internationale organisatie? Reageer dan snel! Naar volledige vacature.
Sales support medewerker 2021-02-24
NH-Hoofddorp, Voor onze commerciële binnendienst zijn wij op zoek naar een sales support collega die het team komt versterken. Als jij jezelf herkent in flexibel, resultaatgericht en commercieel gedreven, dan verder en zie wat ALD Automotive je kan bieden! wat bieden wij jou € 2450 bruto per maand Drie maanden, verlenging mogelijk 40 uur per week Innovatief en persoonlijk wie ben jij Jij hebt affiniteit en Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-20
NH-Amsterdam, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Amsterdam -West! Vind jij het leuk om gesprekken aan te gaan met mensen? En heb jij affiniteit met techniek? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Dit kun je als verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Amsterdam op. De hele dag lopen Naar volledige vacature.
Verkoopmedewerker 2021-02-16
NH-Amsterdam, Dit is de rol Boels pitstop Vanuit onze prachtige vestiging te Amsterdam Lijnden ben jij als verkoopmedewerker, samen met jouw toekomstige collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de complete ve Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Amsterdam, Dit is de rol Boels pitstop Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij als verkoper op onze vestiging te Amsterdam jouw hart ophalen! Nadat je in de ochtend, samen met je collega’s, de vestiging hebt opgestart neem je de planning door om te kijken of alle machines verhuur klaar staan. Ondertussen komen de eerste klanten binnen om hun bestelling op te halen óf om advies aan Naar volledige vacature.
Verkoopmedewerker 2021-02-16
NH-Hoofddorp, Dit is de rol Boels pitstop Vanuit ons filiaal in Hoofddorp ben jij als verkoopmedewerker, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het complete verhuurproces van onze machines. Binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die bij Boels komen voor advies, met vragen of om één van onze machines te huren. Gebruik makend van jouw uitstekende communicatieve vaardighede Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Zaandam, Dit is de rol Ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Zaandam. Ben jij iemand die enthousiast advies kan geven aan onze klanten? En lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Als verkoper op onze vestiging in Zaandam ben jij, samen met jouw collega’ Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Amstelveen, Dit is de rol Boels pitstop Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als verkoper jouw hart ophalen! Nadat je in de ochtend, samen met je collega’s, de vestiging in Amstelveen hebt opgestart neem je de planning door om te kijken of alle machines verhuur klaar staan. Ondertussen komen de eerste klanten binnen om hun bestelling op te halen óf om advies aan jou te Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Amsterdam, Dit is de rol Boels pitstop Als verkoper op ons filiaal te Amsterdam (Noord) start je ’s morgens, samen met je collega’s, het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Amsterdam, Dit is de rol Boels pitstop Als verkoper op onze vestiging te Amsterdam West ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de complete verhuur van meerdere machines. Aan de ba Naar volledige vacature.
Verkoper 2021-02-16
NH-Heerhugowaard, Dit is de rol Boels pitstop Dit kun je als verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Heerhugowaard op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken e Naar volledige vacature.
Verkoopmedewerker 2021-02-12
NH-Amsterdam, Ben jij een geboren sleutelaar en heb jij affiniteit met mechanica en elektronica? Zou jij daarnaast graag fulltime willen werken in een sterk groeiend e-bike bedrijf in Amsterdam? Dan zoeken wij jou! wat bieden wij jou salarisindicatie €2270-€2314 in dienst bij het bedrijf inwerktraject zodat je de e-bike leert kennen korting op bedrijfsfitness wie ben jij Je bent fulltime beschikbaar en bent ber Naar volledige vacature.
Verkoopmedewerker 2021-02-07
NH-Haarlem, In deze fulltime baan heb jij ruim twee jaar ervaring als verkoopmedewerker. Het is vereist dat jij ervaring hebt als verkoopmedewerker bij een sanitairspecialist. Jij verdient tussen de € 2300,- en € 2800,- bruto per maand aan salaris en bij goed functioneren heb jij uitzicht op een vast dienstverband. Ben jij ook op donderdagavond en op zaterdag beschikbaar? Dan is dit jouw baan! Wat bieden wij Naar volledige vacature.
Klantenservice medewerker sales 2021-02-06
NH-Amsterdam, Juist in deze tijd bieden wij jou zekerheid! Jij kan zowel thuiswerken als deels op kantoor. Hoe fijn is dat! Jij gaat namelijk aan de slag bij het snel groeiende en innovatieve Budget Thuis in Amsterdam. Budget Thuis biedt diensten aan die elk huishouden nodig heeft. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. Als klantenservice medewerker kom jij te werken op de afdeling outbound Naar volledige vacature.
Sales medewerker 2021-02-05
NH-Alkmaar, Wil jij betaalde trainingen volgen, ondanks dat de winkels nog gesloten zijn? Bij Budget Thuis kan dat! Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Budget Thuis volledig zijn voorbereid op de (her)opening van de winkels, biedt Budget Thuis nu al trainingen aan. Vind jij het leuk om als verkoper nieuwe ervaringen op te doen? Lees dan zeker verder! wat bieden wij jou Start salaris van € 11,00 bruto p Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed verkoper, verkoopmedewerker, sales en : commercieel