Bakker, slager, voedsel verkoop vacaturesVacatures Zuid Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zuid Holland


De populairste vacatures in Zuid Holland
- Chef Slager / Afdelingsmanager Slagerij (regio Rotterdam / Ut
- Procescoördinator / analist Customer Service bij Bakker Hille


Alle functie categorieën:
Inkoop
Management
Service support
Verkoop
Voedsel

De Bakker, slager, voedsel verkoop vacatures in Zuid Holland (Alle regio's)

Slager 2020-10-16
ZH-Rotterdam, Lijkt het jou leuk om je eigen afdeling te runnen en ben je goed in verantwoordelijkheid nemen? Heb jij affiniteit met wild en gevogelte en ervaring als slager/snijder? Lees dan snel verder! Voor Ruig zijn wij op zoek naar een snij vaardige slager die fulltime werkzaam zal zijn bij de Sligro vestiging in Spaanse polder. Ruig is een groot bedrijf in de vindustrie en specialist in wild en gevoge Naar volledige vacature.
Bakker 2020-07-14
ZH-ROTTERDAM, Hebben jij ervaring met het bakken van Marokkaans brood en banket? Krijg jij energie van diversiteit in werkzaamheden en ben je per direct beschikbaar? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Voor een bakkersbedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround bakker. Wat ga je doen? De naam zegt het al: allround bakker is iemand die zich met alle aspecten binnen de bakkerij bezighoudt. Ji Naar volledige vacature.
(assistent) slager 2020-04-06
ZH-DORDRECHT, Ben jij dol op v? En zou jij graag aan de slag willen als slager? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als (assistent) slager ga jij aan de slag in een supermarkt in Dordrecht of Papendrecht. Bij deze baan krijg jij de mogelijkheid om opgeleid te worden tot slager, waarbij de opleiding voor je betaald wordt. Wat ga je doen? Je komt op de v afdeling in de supermarkt te werken. Hier zull Naar volledige vacature.
Junior Bakker 2020-02-28
ZH-Papendrecht, Wat ga je doen Ben jij de ambiteuze broodbakker waarnaar wij op zoek zijn? Wil je je liefde voor het bakken van brood verder ontwikkelen? Afgeronde mbo-bakkerijopleiding? Solliciteren maar! Salaris €2400/€2900! Als Junior Bakker ben jij degene die verantwoordelijk is voor het verder ontwikkelen van de hoogwaardige producten die dit bedrijf vervaardigt. Onze opdrachtgever is namelijk een grote spel Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een commercieel baan in Zuid Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Bakker,slager,groenteboer,poelier,vis,slijterij,delicates en : commercieel